Nou servei de la Fundació destinat a publicar mapes on-line, fàcilment consultables, per difondre informació ambiental d'Andorra.

Any internacional dels sòls

Les Nacions Unides han declarat 2015 com a Any Internacional dels Sòls. La FAO estima que un terç de tots els sòls del món està degradat o en procés de degradació i, si no s'adopten canvis, la superfície mundial de terra cultivable i productiva per persona equivaldrà el 2050 a només una quarta part del nivell de 1960.

Dia internacional de l'aigua

El projecte Aquateca es basa en un mostreig aleatori en l'espai i en el temps de les aigües superficials i subterrànies del Principat d'Andorra.

Dia Internacional de les Muntanyes

L'ANTIC LLAC GLACIAL DE LA MASSANA

L’antic llac glacial de la Massana ha estat reconegut i àmpliament referenciat en la comunitat científica des del Vè Congrés Internacional de l'INQUA al 1957 i darrerament al Congrés Internacional de la IAG del 2013.

Dia Internacional de la Terra

El 22 d'abril es celebra el Dia Internacional de la Terra. Es va instaurar per crear una consciència comuna als problemes mediambientals com la superpoblació, la producció de contaminació o la conservació de la biodiversitat. El seu objectiu és subratllar la importància de l'ús responsable dels recursos naturals de la Terra així com una adequada educació ambiental.